Wassen

 

Hoe hou ik mijn Lovely Dress mooi.

Was tips:

Lekker in de frisse lucht
Na het dragen lekker even laten luchten. Op deze manier hoef je jouw Lovely dress niet elke keer te wassen als je ze hebt gedragen.

Lovely wash
Was jouw Lovely Dress op een handwas of in de wasmachine op 30 graden op een kort fijnwas-programma. Dit is een kort programma op max. 800 toeren met een fijnwasmiddel. Was je Lovely Dress altijd alleen in de wasmachine, heb je een Lovely Dress met meer kleuren (vooral met een groot contrast zoals een zwart/witte dot, was het dan met colour catchers om het wit ook mooi wit te houden.
Na het wassen, hang je direct de kleding uit. Het is zo droog. 

 

care Lovely DressDrogen
Om lang plezier te hebben van je Lovely Dress adviseren we je om je Lovely Dress NIET in de droogtrommel te drogen, je jurkje is zo droog, even uithangen en voor je het weet is het al droog.


Strijken 
Strijken is niet nodig mits je je Lovely Dress meteen na het wassen uithangt. Mocht je het niet kunnen laten en wil je het graag super glad hebben  strijk dan je jurkje alleen op de laagste stand (even testen) of gebruik een theedoek.


Met beleid
De stoffen van de Lovely Dresses zijn heerlijk stretchy maar de naden hebben iets minder rek, daarom is het wel verstandig om je jurkje of legging voorzichtig aan en uit te trekken.