Duurzaam

 

 

De beste stoffen, enkel en alleen uit Italië.

Traveljersey uit Italië. Deze “Sensitive” stoffen zijn extra comfortabel, ademend en drogen snel! Daarnaast is er géén sprake van pilling of kreukels en de stof beschermt tegen een hoge Uv-straling. Het bedrijf achter deze Jersey bezit veel certificaten voor verantwoordelijk produceren. Ze maken gebruik van eigen zonne-energie, hergebruikt water en een C02 verlagend systeem. Bovendien bezit het bedrijf waar deze Jersey stoffen gemaakt worden een certificaat dat aangeeft dat ze veilig omgaan met gevaarlijke stoffen en chemicaliën.

 

Italiaanse kwaliteit

Het merk van onze stof identificeert de onnavolgbare kwaliteit van producten die staan voor de Italiaanse creativiteit, zowel voor technische knowhow als voor het uiterlijk en authenticiteit. Het is een merk dat patent heeft op de stof die de specifieke kenmerken heeft zowel ethisch als milieuvriendelijk. Er is ondertussen zoveel namaak op de markt wat niet voldoet aan onze kwaliteitsnormen.

 

Het proces

We volgen elke fase van onze productiecyclus op om het gebruik van water, energie, chemicaliën en afval te verminderen.

 

De duurzaamheid

Om haar Sustainabile Enterprise te onderstrepen, ondersteunt ons stoffenlabel een aantal toonaangevende beschermingsprogramma's in samenwerking met prestigieuze partners en internationale organisaties.

De kwaliteit van de stoffen en productieprocessen wordt gegarandeerd door gezaghebbende internationale certificeringsdiensten, die de conformiteit van de stoffen aan de strengste normen wordt onderworpen, die in tal van landen van kracht zijn.

Het stoffenlabel heeft met regelmaat nieuwe projecten. Het nieuwste project met WWF Italia is voor de bescherming van water in ons land dankzij een bewustmakingscampagne voor het beschermen van rivieren en wateren en met name oases met soorten die dergelijke gebieden bevolken.

Water als bron 

Leven heeft water nodig. Het is de belangrijkste natuurlijke hulpbron ter wereld waarmee de bevolking en leven zijn verbonden.

Onze traveljersey ondersteunt WWF Italia om het land te beschermen, vooral de oases die het belangrijkste instandhouding vn het project zijn van WWF Italia voor de bescherming van de biodiversiteit en bedreigde habitats.

 

Lovely Dress stoffen duurzaam

 

De zee redden

Willen we de zee redden dan begint dat bij wat we eten. Visserij is een menselijke activiteit waarvan de impact op mariene ecosystemen verre van verwaarloosbaar is. Door overbevissing kan de visstand afnemen, wat kan leiden tot het uitsterven van bepaalde soorten. Ons stoffenlabel ondersteunt WWF Italië om de juiste keuze te maken bij het kopen van zeevruchten.